Stuur ons een bericht

  close

  Consultant Digitale Tranformatie

  Een digitale transformatie is belangrijk om je bedrijf en de werkprocessen te optimaliseren. Een goede digitale transformatie zorgt voor vooruitgang, efficiënter werken, kleinere foutmarge in de werkprocessen en kan simpelweg een hoop tijd en geld besparen. Maar om nou meteen al die expertise in huis te halen? Wij zijn de externe consultant EN ontwikkelpartner die nodig is voor succesvolle digitale transformaties.

  IT consultancy

  Vaak zijn er veel ideeën over hoe een bedrijf of werkproces verbeterd moet worden. Echter komt het ook vaak voor dat de oplossingen bedacht worden vanuit de bestaande kennis van degene die hier verantwoordelijk voor is. Dit kan er voor zorgen dat er wel oplossingen komen maar dat deze niet optimaal zijn of gewoonweg niet werken in de praktijk. Of maar één probleem oplossen en andere verergeren of zelfs nieuwe uitdagingen creëren.

  Wij hebben 20+ jaren ervaring in de digitale wereld. Hierdoor kunnen wij oplossingen aandragen die perfect aansluiten bij bestaande werkprocessen en deze met een digitale tansformatie ook nog eens verbeteren. Door onze kennis op het vlak van maatwerk webapplicaties, mobiele apps, het koppelen van bestaande software en andere online technieken komen we tot de juiste oplossing op maat. 

  procesoptimalisatie efficientie automatisering

  Expertise

  Wij mogen dan experts zijn op het digitale vlak, zonder de expertise van de klant / doelgroep kunnen we nooit tot de perfecte oplossing komen. Daarom kijken we bij elke transformatie naar hoe er gewerkt wordt, wat er verbeterd moet / kan worden en dan pas naar welke oplossing daarbij past. Op die manier combineren we de expertise van de klant en onze eigen expertise om tot de optimale digitale oplossing te komen.

  Professionele begeleiding bij digitale transformatie?

  De partner voor volledige digitale transformatie

  We adviseren niet alleen over mogelijk digitale oplossingen maar we hebben ook de mogelijkheid om het volledig te realiseren en uit te rollen. Tijdens het consultancy traject kunnen we inzichtelijk maken wat de kosten van het traject zullen zijn en wat er allemaal voor nodig is. Wanneer dit voorstel geaccepteerd wordt dan gaan we aan de slag om de oplossing te plannen en te realiseren.

  Ook dit proces doen we volledig in actieve samenspraak met onze klanten. Tijdens het gehele ontwikkelproces zijn er regelmatig overleggen (wekelijks, om de week) om de progressie door te spreken en te kijken naar wat er komen gaat. Dit zorgt er voor dat het de ontwikkeling en uitrol van de onderdelen van de digitale transformatie ten alle tijden gemonitord wordt en eenvoudig bijgestuurd kan worden als dat gewenst of nodig is. Laat ons de digitale transformatie afdeling zijn voor het bedrijf: neem dan contact met ons op!

  Hoe wij dat doen?