Stuur ons een bericht

  close

  Zoekmachine optimalisatie (SEO)

  Je kan de mooiste bedrijfswebsite ter wereld hebben.. maar als je doelgroep ‘m niet weet te vinden heb je er niets aan. Wil je goed gevonden worden in de resultaten van grote zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo, dan ontkom je niet aan SEO oftewel zoekmachine optimalisatie.

  Alleen door structureel aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie en in te spelen op veranderingen blijf je je concurrentie een stap voor.

  Onderzoek en advies door SEO-specialisten

  Je website optimaliseren voor de grote zoekmachines is geen eenmalig karwei. De (internet)markt is altijd in beweging en zoekmachines zoals Google voeren doorlopend updates en aanpassingen door in hun algoritme. Wil je profiteren van alle kansen en mogelijkheden die SEO je biedt, dan moet je de juiste kennis in huis hebben en goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

  Onze SEO-specialisten helpen je graag om maximaal rendement te halen uit je bedrijfswebsite. Voordat we met je site aan de slag gaan doen we eerst een doelgroeponderzoek. Aan de hand van de resultaten adviseren wij over de stappen die je kunt zetten om de vindbaarheid van je website te vergroten. Voor de een valt er bijvoorbeeld veel winst te behalen in de techniek van de site, terwijl de ander vooral gebaat is bij betere content.

  Beter vindbaar in Google?

  Plan van aanpak

  De resultaten van het doelgroeponderzoek en de stappen die wij -in overleg met jou- gaan zetten brengen we onder in een plan van aanpak. Vanzelfsprekend delen wij dit plan van aanpak met je, zodat je precies weet waar, wanneer en hoe we het traject gaan uitvoeren. Ook tijdens de implementatie houden we je door middel van periodieke rapportages voortdurend op de hoogte. In zo’n rapportage lees je bijvoorbeeld wat het conversiepercentage van je website is of welke posities je bereikt hebt op bepaalde zoektermen.

  Geoptimaliseerde content door SEO-tekstschrijvers

  Natuurlijk is de technische opbouw van een website belangrijk, maar zonder goede tekst ben je nergens. Daarom werken wij nauw samen met professionele SEO-tekstschrijvers. Zij zorgen ervoor dat jouw content geoptimaliseerd is voor je doelgroep én voor de zoekmachines. Vaak kunnen ze dit bereiken door je bestaande teksten te herschrijven, maar als dit niet mogelijk is schrijven ze ook net zo gemakkelijk gloednieuwe content.

  De geoptimaliseerde teksten plaatsen we uiteraard op je website, waarbij we ervoor zorgen dat de opmaak en de weergave geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. Hierbij houden we rekening met verschillende aspecten, zoals titels, interne links, tussenkopjes, alt-tags bij afbeeldingen enzovoorts.

  Linkbuilding en periodiek onderhoud voor betere resultaten

  Een ander belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is linkbuilding. Linkbuilding kan je omschrijven als het opbouwen en onderhouden van backlinks. Een backlink is een verwijzing van een externe website naar een specifieke pagina op jouw site. Een pagina met veel kwalitatief goede backlinks zal een hogere positie in de zoekresultaten bereiken dan een pagina met minder (goede) backlinks. Wij helpen je met de opbouw en optimalisatie van een sterk linkprofiel, zodat je website nog beter scoort in de zoekresultaten.

  Heb je eenmaal een goede positie op bepaalde zoektermen bereikt, dan wil je deze natuurlijk graag behouden. Daarom kan je bij ons kiezen voor periodieke optimalisatie. Actieve monitoring en periodiek ingeplande werkzaamheden zorgen ervoor dat je site altijd up to date is. Verandert het algoritme van de zoekmachines? Dan veranderen wij jouw website mee.

  Wil je niet alleen in de zoekresultaten, maar ook op sociale media zichtbaar worden en blijven? Dan kan je onze SEO-diensten combineren met onze Content Marketing Service of Sociale Media Beheer.

  OOK HOGER IN GOOGLE?