Stuur ons een bericht

  close
  Vorige

  CoronaLoket Dordrecht

  Online portaal voor ondersteuning van Dordtse ondernemers

  Om de dordtse ondernemers sneller en efficiënter van dienst te kunnen zijn werden wij gevraagd om een digitale oplossing te bedenken. Deze digitale oplossing moet het aanvragen van ondersteuning en de verwerking ervan eenvoudig en overzichtelijk maken.

  Bekijk project

  Erasmus MC

  Project EUSCREEN - Webapplicatie op maat

  De EUSCREEN studie richt zich op het vergelijken van oog en oor screening voor kinderen in alle EU lidstaten met behulp van een kosten optimalisatie model.  CU Online heeft een webapplicatie op maat gemaakt zodat alle data vanuit de verschillende EU landen online verzameld en verwerkt kan worden. Hiervoor hebben we speciale formulieren gemaakt en er voor gezorgd dat de gehele applicatie meertalig is opgebouwd. Met een uitgebreide module voor het beheren van gebruikers kan er eenvoudig onderscheid gemaakt worden in assistenten, artsen, kantoor medewerkers en kan ook eenvoudig een bijpassende rechten ingesteld worden voor al die verschillende personen. Daardoor zien ze alleen wat er nodig is en is de applicatie voor iedereen duidelijk.

  Bekijk project

  VAF Intruments

  Extranet en webshop & koppeling op maat ERP system

  VAF Instruments is de voorkeursleverancier van de top 100 scheepswerven en marktleider in de maritieme meetsystemen vandaag de dag. Om de interne processen nog beter te laten verlopen en om hun agents wereldwijd meer service te bieden heeft CU Online een online oplossing ontwikkeld. Voor VAF Instruments hebben we een webshop gebouwd en deze werkt nu gekoppeld met hun ERP systeem van Infor. Hierdoor kunnen alle agents hun bestelling plaatsen in de webshop en worden de orders automatisch ingeladen in het ERP systeem en gekoppeld aan de juiste klant.

  Bekijk project

  De tegel van Dordt

  Responsive website #DORDTSE ROOJE

  #Dordtse Rooje geeft jou de mogelijkheid om je eigen spreuken op een bordje te zetten. De door jou gemaakte spreuk wordt bekeken, gesorteerd en gepresenteerd. Je kunt ze bekijken in de gallery op de website, in de Bibliotheek en op verschillende plekken in de stad.

  Internetbureau CU Online heeft online plaats gemaakt om iedereen de mogelijkheid te geven om zijn of haar spreuken op een bordje neer te zetten.

  Bekijk project

  BOJET

  Webdesign, Marketing, Drukwerk, Social media beheer

  Een nieuwe baan vinden, van werk veranderen, of het werk vinden dat volledig bij je past. Dat kan best een uitdaging zijn. Er zijn immers zoveel richtingen mogelijk. Daar is online zeer veel informatie over te vinden. Helaas is veel van die informatie breed verspreid over verschillende websites.

  Met de website van Baas Over Je Eigen Toekomst hebben we een spil in dat web weten te creëren die al deze bronnen van informatie met elkaar verbind en er zo voor zorgt dat de juiste informatie snel gevonden kan worden. Naast de website heeft Internetbureau CU Online samen met een partner de gehele campagne vormgegeven en verzorgen we ook de volledige communicatie op de website en de social media.

  Bekijk project

  Breda Live

  Responsive website Breda Live

  Breda Live is een festival dat vrienden samenbrengt en laat genieten van de beste live acts in een sfeer die Brabantse gezelligheid ademt. Het centraal gelegen Chasseveld met de karakteristieke Koepel op de achtergrond vormt één keer per jaar het decor voor het leukste festival van Brabant.

  Breda Live is een feest voor heel Brabant. Zo komt 82% van de bezoekers uit Brabant. Deze regionale betrokkenheid komt ook terug in de waarde en beleving van het evenement. Gastvrij, gemoedelijk en gezellig zijn kenmerken van de bijzondere sfeer bij Breda Live, waarbij weerzien van vrienden een belangrijk kenmerk is. Voor dit evenement heeft Mennes Creative in samenwerking met Studio Fraaij een professionele website met een speels uiterlijk weten te creëren. Op de website staat alle informatie over het evenement en voorafgaand kunnen de bezoekers online hen kaarten bestellen. Door het responsive webdesign van de website is de website geheel geoptimaliseerd voor zowel een desktop weergave als de weergave op alle tablets en smartphones.

  Bekijk project

  Fotofilmfabriek

  Responsive webshop

  Een webshop geheel toegewijd aan de kunst van de analoge fotografie. In deze webshop kun je terecht voor een ruim assortiment films, papier, chemicaliën en andere benodigdheden om je analoge fotografie mogelijk te maken.

  Voor Foto Film Fabriek in Dordrecht heeft CU Online een responsive webshop gemaakt met uitgebreide filtering. De webshop heeft een strak design gekregen wat ook past bij de nostalgische uitstraling van de producten die in de webshop verkocht worden.

  Bekijk project

  Ingmardrinkt.nl

  Responsive website ingmardrinkt.nl

  Voor de journalist, blogger en jurylid gespecialiseerd in dranken, cocktails en de (inter) nationale barscene Ingmar Voerman heeft CU Online een maatwerk responsive website gerealiseerd waar de bezoeker gemakkelijk relevante blogs kan lezen over cocktails, bars en spirits: ingmardrinkt.nl

   

  Bekijk project
  Volgende

  Portfolio (case study)

  Terug