Stuur ons een bericht

  close

  Digitaal bureau CU Online - voor online oplossingen op maat

  Over ons

  Achter digitaal bureau CU Online gaat een groep gedreven specialisten schuil. Onze passie is het ontwikkelen van online toepassingen, maatwerkoplossingen en mediaproducties. Wil je je website een boost geven met behulp van SEO?Mobiele internetgebruikers bedienen met een mobiele app en/of responsive webdesign? Je bedrijfsprocessen optimaliseren met behulp van een webapplicatie op maat? Het kan allemaal! Dankzij intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces maken wij complexe techniek toegankelijk voor een brede doelgroep, terwijl wij er tegelijk voor zorgen dat al onze oplossingen er tot in de puntjes verzorgd uitzien. Het is deze krachtige combinatie tussen functionele techniek en aansprekend ontwerp die ons uniek maakt.

  Onze werkwijze

  Wij begrijpen dat de online wereld in al haar facetten niet voor iedereen gesneden koek is. Daarom leggen we je graag helder uit wat we doen, waarom en hoe. Onze jarenlange ervaring en veelzijdige kennis stelt ons in staat een breed scala aan diensten te leveren, waarbij kwaliteit uiteraard altijd voorop staat. Heb je zelf een idee voor een bepaalde toepassing? Wij adviseren en ondersteunen je graag bij het uitdenken en uitwerken ervan, zodat je weet of je idee haalbaar en mogelijk is.

  Alles wat we doen, doen we met een reden: wij laten niets aan het toeval over en gebruiken innovatieve technische oplossingen om jouw boodschap duidelijk en effectief over te brengen. Heb je een maatwerkoplossing nodig voor je organisatie? In plaats van ons blind te staren op specifieke systemen of technieken stellen wij onze klanten (en hun doelgroepen) centraal. We gaan eerst kijken naar wat er moet gebeuren en dan kijken we welke oplossing daarbij past. Dit kan bijvoorbeeld een website, webshop zijn maar ook een applicatie op maat.

  Onze visie

  De internetgebruiker van nu legt de lat hoog. Een strak design, een prikkelend samenspel tussen tekst en beeld, mobiel internet, vloeiende interactie, en dat allemaal binnen een beheersbare omgeving. In een online wereld van onbegrensde mogelijkheden kiezen wij voor technieken en functionaliteiten die elkaar verrijken en aanvullen, zonder de begrijpelijkheid ervan uit het oog te verliezen. Je hebt dus geen technische kennis nodig om onze creaties te gebruiken en te beheren. Voor ons is een app of een website pas af als deze de uitgebalanceerde mix heeft tussen vormgeving, inhoud en interactie. Bij alle oplossingen die wij leveren vullen aansprekend ontwerp, heldere content en gebruiksvriendelijke functionaliteit elkaar naadloos aan.

  Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de processen die met de online oplossing geautomatiseerd worden dat deze ook zo efficiënt mogelijk uitgevoerd wordt zodat het systeem voor jou werkt en jij bezig kan houden met de de belangrijke facetten van je werk.

  Onze ervaring

  Wij werken niet alleen vol passie, maar ook vol ervaring. CU Online is een bekende en professionele totaalleverancier in Dordrecht en daarbuiten. Wij hebben ruime ervaring met de meest uiteenlopende projecten: van bedrijfskritische online toepassingen in de zakelijke dienstverlening tot flitsende portals en actiesites in de consumentenmarkt. Onze praktische kennis en ervaring, zorgvuldig opgebouwd in verschillende marktsegmenten, wordt aangevuld met uitgebreide kennis op het gebied van strategisch management, informatiemanagement, bedrijfskunde, marketing en psychologie en bijna 20 jaar ervaring. Dit maakt ons tot een allround specialist en sparringpartner op niveau.

  Online specialisten nodig?

  profile

  De online specialisten

  Digitaal bureau

  info@cu-online.nl